Despre

Câteva cuvinte

Despre Noi

Asociația Pentru Sănătate, Educație și Familie este o organizaţie non-guvernamentală, umanitară, independentă, apolitică, non-profit, înfiinţată în 1999 prin sentinţa civilă nr.259/01.11.1999 a Curţii de Apel Bucureşti secţia patra civilă având ca scop “să contribuie la bunăstarea fizică, mentală, socială, şi spirituală a societăţii acordând asistenţă informaţională, sanitară, socială, morală şi umanitară celor în nevoie şi desfăşurând acţiuni educative pentru dezvolatarea unui mod de viaţă sănătos şi echilibrat şi a unor relaţii de familie armonioase” (Statut art.6).

În activitatea sa, organizată la nivel naţional, ASEF colaborează cu medici şi agenţi de sănătate publică instruiţi de Institutul de Sănătate Publică Bucureşti.


De ce noi ?

Împreună pentru o societate mai bună !

Oamenii care ajută societatea sunt o sursă de inspirație. Ei transformă viețile celor din jur, construiesc comunități unite și aduc speranță într-o lume fragmentată.                                        Dacă iubești să ajuți, ești o valoare neprețuită și un exemplu pentru ceilalți. Continuă să lupți pentru ceea ce crezi și să aduci lumină în viața altora!

Abilități Certificate
Suntem certificați de către Serviciul de Ambulanță a României și Ministerul Sănătății.
Alături de tine
Înființată filiala Oltenia în 2005 ca parte a Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie.
Vrei să vii în echipă?

Oameni admirabili

Echipa noastră iubește ceea ce face și de aceea ei nu sunt speciali !

Făcând voluntariat, ești una dintre cele mai prețioase resurse ale comunității noastre. Indiferent dacă lucrezi cu copii, vârstnici, animale sau mediu, tu aduci o schimbare pozitivă în viețile oamenilor și în lumea înconjurătoare. Îți poți crește impactul încă și mai mult prin dezvoltarea de abilități noi și prin implicarea în proiecte mai complexe.   Nu doar că îți poți îmbunătăți propria ta experiență de voluntariat, ci poți contribui și la dezvoltarea organizației pentru care lucrezi și a comunității în ansamblu. Continuă să-ți aduci pasiunea și energia în munca ta voluntară și inspiră alți oameni să-ți urmeze exemplul.