Vindecare prin alimentaţie

Spre bucuria mamelor sărbătorite în această lună, miercuri, 9 martie, Clubul Mămica Înţeleaptă” a organizat cu ajutorul ASEF-Filiala Oltenia o conferinţă cu tema: ,,Vindecare prin alimentație”, având-o ca invitat special pe doamna Lavinia Frăsinescu, Raw vegan chef.

Cele 20 de mame prezente s-au bucurat de sfaturile și experiența invitatei, atât pentru o alimentație corectă, cât și pentru un stil de viață mai bun. În cadrul evenimentului s-a organizat o tombolă cu premii din partea sponsorilor clubului, ce au constat în jucării de lemn Bebeti.ro, preparate sănătoase şi sucuri oferite de ferma ,,Grădina de la Ţară”. 

Nu în ultimul rând, mamele au putut participa la o demonstrație culinară în cadrul căreia doamna Lavinia Frăsinescu a preparat un meniu complet folosind ingrediente naturale cu calități neafectate de gătitul clasic.

A fost o seară specială în care ne-am simțit încurajate să facem o schimbare în modul de a ne hrăni, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștrii ce ne vor urma cu siguranță exemplul. 
,,Corpul tău este singura casa în care vei locui pentru totdeauna. Ai grija de el!”

Miriam Vasiloiu

Coordonatoarea Clubului Mămica Înțeleaptă, Craiova